Trött !

Godegud vilken helg jag har haft! I fredags så var jag ju ledig för att umgås med Ellsi, vi gick på stan och storshoppade och sen på kvällen träffades vi för lite mys med kex, ost, räkor och goda frukter! Blev även lite vitt vin och sen utgång och dans på Harrys! Hade iallafall en toppenkväll med den bästa och känslan jag känner i magen när jag ser dig skratta är obeskrivlig. Älskar dig.

I går så sov  jag ganska länge och sen blev det en runda ut till Pappi för lite fika innan jag skulle börja jobba och uschannameja vad mycket vi hade att göra! Serverade iallafall mitt första bord själv igår och det gick väldigt bra! Var ganska nervör och var döv på ena örat så jag kanske inte var världsbäst men jag gjorde iallafall mitt bästa.

Idag så åkte Micke iväg tidigt för att fixa med bilen så jag fick sooooooova länge! Sen blev det middag hos svärföräldrarna och eftersom jag inte äter kroppkakor så hade världens bästaste svärmor gjort lax med räkor, rom och färska sparris och ris till mig. Åt tills jag nästan dog. SUPERGOTT!

Snart så ska jag sova för en tuff vecka i skolan börjar i morgon ...
Med Kärlek, PianBästaväntidmedminbästavän♥

Idag har vi haft bästistid och shoppat och lunchat och skrattat en massa, superskönt och mysigt! Snart kommer loppan hit til mig och vi ska mysa och kolla på idol och dricka vin och cider och jag ska nog springa upp och köpa lite ost och kex oxh god frukter också :)

Med Kärlek, Pian

- Du gör mig vild och galen! ♥ 


Bullbak ♥

Nikon 50mm 1,8 - Höst
Inte min dag i dag ..

Busschafören drygade sig.
En tjej på bussen drygade sig.
Skolan var dryg.
Fick inte handla energidryck eftersom jag inte hade leg med mig. Jag ser verkligen ut som 15 också. Drygt.
Är glad för jag fick några fina bilder med mitt nya objektiv i regnet.
Jag bakar bullar.
Jag har nya snygga skor.
Fredag!

Gårdagens natt spenderades tillsammans med vän och kollega Marina med promenad, kedjerökning och tedrickande i en stor fin soffa! Mycket mysigt men galet kallt!

Idag är det fredag och jag och Micke är lediga tillsammans så funderar på mysmiddag och sen några öl på det - är ganska sugen! Just nu ligger han och sover eftersom han har varit i skolan.

På tal om skolan, har precis beställt böcker till kursen, gick på 400 kr för två stycken - galet!


Har fått ner nya photoshop så jag satt och pillade lite med ett foto på min nya fondation och mascara som jag fick av mina älskade svärföräldrar ♥

Har inte så mycket mer att skriva.
Med Kärlek, Pian
Sol pannkakor nytt objektiv och blommiga skor ,

Snabb update; Skolan går bra, intressant men är konstant trött hela tiden. Jobbet går bra, alltid lika roligt och får dagarna att bli lite ljusare bland allt plugg. Nytt objektiv Nikon 50 mm 1,8. Nöjd. Ny lägenhet, köksbord, fotovägg, lycka. Saknar mina prinsessor, finns ingen tid att ses. Det ger ångest. Älskar min familj men det är väl inget nytt. Och det är exakt 99 dagar, 7 timmar, 45 minuter och 24 sekunder kvar tills julafton och jag längar verkligen inte det minsta. Usch för julen.