Sommar!

Just nu strålar solen högt på himlen, jag håller på att tvätta & snart så kommer Pappi och hjälper mig med att fixa sängen, speglen och kanske klädhängaren om vi får ordning på den! :)

Igår spenderades kvällen med Hanna och Hugo, vi försökte få honom att le men varje gång kameran kom fram så släckte hans leéndet. Suck. Söt som socker är han i allafall! ♥

Har inte så mycket att skriva, så det blir lite vårbilder istället!
Med Kärlek, Pian
Påskfint i min fönster ..

Snart stundar påsken, har lyckan att vara ledig på lördag så det blir påskmiddag hos mormor och sen fest på kvällen!
Idag började vårt "påsklov" också, ledig fram tillochmed tisdag. Känns iallafall skönt att man kan svira omkring i blommiga skor, linne och oversizekavaj - lycka!
Tänkte bara kika in en snabbis och visa mitt påskfönster - i love pink!

Hoppas alla får en underbar påsk!
Med Kärlek, Pian


170411

Godkvällen!

Helgen lider emot sitt slut men jag är långledig tills på onsdag så vad gör det? :) Fantastiskt väder och fantastiska människor hela helgen!

Fredagen började med tentar i Kalmar, den kändes bra men man vet aldrig. *Hoppas hoppas* Sen blev det fika på Lennarts uteplats i solen med Minna innan jobbet. Kvällen var fullt upp på Herregud Harrys och på lördagen så vaknade jag klockan halv åtta så jag var nog ganska trött.. Kändes lagom surt att sova bort en hel jävla solig lördag!

Och idag söndag, så har vi varit med Marina och Emil i brunnsparken i Ronneby på loppis. Supermysigt med vårskor, skinnjacka och fika i gräset! Love ♥

Nej nu ska jag krypa till kojs!
Med Kärlek, Pian


ps. Grattis till min Pappi som fyller år idag!

120411

Ja ni kära bloggläsare.
Har blivit lite tunnt med bloggandet så nu på begäran ska jag uppdatera er vad som händer i mitt liv.
Är hemkommen från Sri Lanka, resan har varit underbar och är glad att jag har fått min egen uppfattning om hur landet ser ut och vart jag kommer ifrån. Både positiva och negativa upplevelser, kan ju säga att det blir lite av en kulturchock eftersom jag ser mig själv som svensk men ser ut som en lankes. Bilder kommer senare, har 4000 st att välja mellan.

En del av mig vill åka dit direkt igen och vara där föralltid men mitt liv finns i Sverige med min familj, skolan, jobbet och vännerna. Men jag väntar och längtar tills den dagen vi ska åka dit igen. Snart förhoppningsvis!

Skolan går bra, klarade juridiktentan och socialpolitiktentan så det kändes jävligt skönt att ha det avklarat! WIE! Nu har jag en tenta på fredag om offentligrätten och sen en om 8 veckor - sen är det sommarlov! Och sommarlovet innebär jobb på mitt underbara äldreboende med fantastiska boende och arbetskamrater. Fick det precis som jag ville, 75% första perioden och 80% andra! Ganska konstigt att man längtar tills att torka gamla människor i rumpan, men det är inte det som jobbet går ut på. Man får höra historier om förr i tiden, jag får berätta om vad jag gör om dagarna och minst en gång om dagen så får jag höra ''när jag var ung så ...'' Underbart! ♥

Livet går framåt i en väldans fart, jobbet går galant! Minna har fått för sig att jag ska lära mig baren så nu så är det inga problem! Hihi! Ganska roligt när det kommer två sjukt bitiga vältränade killar och vill ha en rosa pantern och en Strawberry Daquari! Haha!
Lilla Hugo kom till jorden innan jag åkte till Sri Lanka, fick ett mms av finaste BusHanna om att han var kommen och såsom jag hade längtat! Nu fick jag dock vänta tills jag kom hem från Sri Lanka innan jag fick se miraklet! Tyvärr så fick Hugo en obotlig hudsjukdom där det uppstår först blåsor som sedan utvecklas till sår. Att något så hemskt kan drabba något så underbart. Efter att se fattigdomen och eländet i Sri Lanka och komma hem till detta hemska så har jag slutat ta saker för givet. Verkligenheten kollar på oss bakom knuten och helt plötsligt så hoppar dem fram och biter oss i benen. Jag tycker ni är fantastiska Hanna & Mange och jag finns alltid för er, vad det än är! 

Om det är någon som känner sig hågad och har en extra slant till övers så tänk gärna på barnen med denna ovanliga och brutala sjukdom. Vill du hjälpa till med att stötta EB-forskningen om att finna ett botemedel mot sjukdomen och hjälpa EB-forskningen?
PG 417 60 55-4
Märk den med namn, adress och belopp.

Nu ska jag ta min sista cigg för dagen och försöka sova.
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.
Med Kärlek, PianAtt något så litet kan göra en så lycklig ♥