Att ha klarat juridiktentan och att pyssla när det regnar

Klarade tentan! JA!
Har suttit och målat hela nätterna när jag inte har kunnat sova, det är härligt att få kunna göra någonting istället för att bara sitta vid datorn och dryga runt.

Har tjatat på min chef i ganska många månader att jag vill ha champangelådor i trä som kommer med campangeflaskorna och på juldagen så var det en fin människa som köpte två stycken så jag var ganska lycklig när jag bar hem dessa underbara lådorna! I mitt huvud så skulle jag måla den vita med fina texter på och ha dem som tidningsställ istället för någon tråkig korg. Texten ska målas om med schabloner, jag är som ni ser inte så duktig på att måla på fri hand! ;)
Men ganska nöjd över resultatet blev jag.

Snart ska jag träffa Jessie och vi ska sy upp/om våra nyårsklänningar och sen ska jag tagga till lite för jobb!
Med Kärlek, Pian

 


Att fira jul med familj och att dansa och avsluta kvällen på jobbet.

Hade en härlig dag igår! Dagen började med att åka till Hanna och Mange och tre små bustroll för att lämna lite julklappar och jag fick också julklappar av min trollungar, en superfin handduk med muffins på och en spegel! Tack ♥

Efter det blev det ut till Pappi för mat, mat och ännu mera mat! Dock så äter jag inte julmat så det blev grönsaker, pasta och ostsås. Gott! Och enligt sedvänlig tradition så åt jag godisfrukost ;)

Fick fina paket, innetofflor och brödrost som jag har önskat mig och syster med man fick jag gott vin. Tack alla fina ♥

Kvällen avslutades med de bästa vännerna på Herregud Harrys med ett stort gäng och goda drinkar och öl. Harrysfamiljen är så otroligt fina att luta sig emot, jag älskar er!

Om 4 minuter så ska jag till min kära lilla mormor för ännu mera jävla julmat, suck. Men kaffe på fat och goda nötkakor tackar jag inte nej till! Och en mormorskram är bland det bästa som finns!

Denna julen har jag fokuserat på att slå in alla julklapparna fint med egengjorde etiketter och torkade apelsiner och massa fina sidenband med rosetter. Det är nog det bästa med julen, att slå in julklapparna och att få vara med dem man älskar.

Hoppar ni har haft en bra julafton!
Ikväll hittar ni mig på Herregud Harrys för jobb, kanske syns där?

Med Kärlek, Pian

Att visa sitt hemligaste rum och vara stolt över hur mysigt och varmt det är

Mitt fina lilla sovrum, gjort för en säng och och två byråer. Jag valde en smart säng med mycket förvaring och en sänggavel med "inbyggda" nattduksbord för att spara plats. Och sängen är stor och bred och första nätterna låg jag i mitten av rädsla för att ramla ur. Kommer tillkomma en lite tv på väggen och sen stolar på varsin sida sängen samt en spegel. Under det gråa överkastet gömmer sig ljuvliga blommiga rosa sängkläder som är fantastiskt sköna att sova i! Jag är jättenöjd med mitt fina lilla vita sovrum och jag sover som prinsessan på ärten i sängen ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Att fundera över dåtiden och blunda men ändå kika lite med ena ögat på framtiden

Innan läste jag alltid sista sidan i en bok innan jag började läsa den för jag kunde inte tänka mig att läsa en bok utan att veta hur den slutade. Nu läser jag inte sista sidan, jag läser mening för mening och tar allt med en nypa salt. Försöker lära mig själv att jag inte kan veta allt i förväg, att det inte är rätt att veta allt i förväg. Bara andas, blunda och hoppas att det slutar bra.

Klockan är som vanligt väldigt mycket, sitter och kikar runt lite på målarsidor och funderar över mina nya projekt. Sektretären blev över förväntan! Många fina timmar la jag och Pappi ner på den gamla slitna möblen och nu står den i mitt sovrum och har en massa hemligheter i sig. Det kommer bilder - jag lovar. Jag kommer aldrig slänga den, jag kommer alltid ha den nära hjärtat. Från dagen då jag och Hanna ♥ kämpade med att få in den i hennes lilla bil tills dagen mina pappor kämpade med att bära upp den fyra våningar utan hiss. Kärlek vid första ögonkastet utan att tveka.

Det som går i mina tankar nu är min farmors gamla verandafönster, ett enormt stort fönster med massa massa smårutor i. Just nu står det lite halvgömt och lite glömt i pappis garage bakom vinterdäck men när han visade det så visste jag precis hur det ska se ut och exakt vart jag ska ha det! Ska bara bli klar med sista uppgiften i skolan innan jul innan jag sätter tänderna i det. Dock kommer det ta lång tid och kommer krävas massa tålamod som jag verkligen inte har men vill man ha det fint och vara nöjd så får man lite pin ;)


Istället för speglen ska farmors fönster få stå och bara må bra!

 

Fina nya ljushus (lyktor?) som jag älskar!

Att göra sig i ordning för jobb och lyssna på galet tråkig radiomusik

Har pluggat hela dagen, och hela dagen igår också. Imorgon är det dags för juridiktenta - sista tentan detta året!
Läser om sekretess och förvaltningslagar och migrationsrätt, tror helt ärligt att det inte finns något tråkigare att läsa.

Jobb nu!
Med Kärlek, Pian

Att tända ljus för att få bort ensamheten och kylan

Pluggdag och tvättdag - tråkigt men visst behövs dem ibland?

Klarade kommunikationstentan så nu är den kursen klar och godkänd wie! Nu är det juridiktenta på fredag och sen ett enskilt arbete som ska in sen är det jul och jullov! Kommer jobba ganska mycket och mysa med fina vänner ♥

Nu ikväll (natt) så håller jag på med alla mina böcker och ska slänga upp dem på vinden med alla jävla flyttkartonger. Sen är det lite lampor, mattor och en byrå som ska fixas sen är allt klart! Hade dock gärna haft en diskmaskin för fy fan i helvetet vad jag hatar att diska!

Ska dona vidare nu i mitt stök!
Med Kärlek, Pian

Min nya fina kandelaber som jag fyndade för 199:-

I bakgrunden skymtar mina fina ljuslyktor jag fick i inflyttningspresent av Marina och Emil, älskar er ♥


Att vara

I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe
I don't need much of anything

I am small and the world is big
All around me is fast moving
Surrounded by so many things

I'm young, and I am free
But I get tired, and I get weak
I get lost, and I can't sleep .


Att känna sig viktig och älskad

Har varit en tung helg och mycket i huvudet. Orkar inte blogga så jag tar min FB-status som beskriver den enorma känslan jag har inom mig just nu.''Från djupet av mitt hjärta - tack alla som har hjälpt mig i helgen. Tack för att ni har burit och slitit. Tack för att ni har skrattat med mig när allt har känts hopplöst. Tack för att ni har hjälpt mig med mina möbler trots att jag sa att jag kan själv. Jag kan inte själv, inte på långa vägar så tack för att ni alltid stöttar mig oavsett väder eller vind. Tack för att ni fikar med mig när jag är ensam. Tack för att ni låter mig vara när jag vill vara ensam. Tack för att ni ler åt mig när jag kommer. Tack för att ni inte låter mig gå ensam hem. Tack för att era famnar är så varma när jag behöver en kram. Nu sitter jag här och nästan gråter för att jag är så tacksam och välsignad med den finaste familjen och dem bästa vännerna. Tack för att ni får mig att känna mig viktig och älskad. Tack från djupet av mitt hjärta. Tack.''

Att ha äntligen flyttat

Äntligen har jag flyttat, eller ja vi har burit in mina saker och satt ihop soffan men sen är väl resten orört. Lycklig är jag iallafall!

Nu lyssnar jag på hårdrock, har duschat och ska tagga till för jobb!

Imorgon blir det Ikea med mamma :)
Med kärlek, Pian