Att fira jul med familj och att dansa och avsluta kvällen på jobbet.

Hade en härlig dag igår! Dagen började med att åka till Hanna och Mange och tre små bustroll för att lämna lite julklappar och jag fick också julklappar av min trollungar, en superfin handduk med muffins på och en spegel! Tack ♥

Efter det blev det ut till Pappi för mat, mat och ännu mera mat! Dock så äter jag inte julmat så det blev grönsaker, pasta och ostsås. Gott! Och enligt sedvänlig tradition så åt jag godisfrukost ;)

Fick fina paket, innetofflor och brödrost som jag har önskat mig och syster med man fick jag gott vin. Tack alla fina ♥

Kvällen avslutades med de bästa vännerna på Herregud Harrys med ett stort gäng och goda drinkar och öl. Harrysfamiljen är så otroligt fina att luta sig emot, jag älskar er!

Om 4 minuter så ska jag till min kära lilla mormor för ännu mera jävla julmat, suck. Men kaffe på fat och goda nötkakor tackar jag inte nej till! Och en mormorskram är bland det bästa som finns!

Denna julen har jag fokuserat på att slå in alla julklapparna fint med egengjorde etiketter och torkade apelsiner och massa fina sidenband med rosetter. Det är nog det bästa med julen, att slå in julklapparna och att få vara med dem man älskar.

Hoppar ni har haft en bra julafton!
Ikväll hittar ni mig på Herregud Harrys för jobb, kanske syns där?

Med Kärlek, Pian

Kommentarer
Smsa Låna

Grym design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2012-01-12 22:59:03
URL: http://smsalåna.nu
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback