Söndagskväll.

Designen går framåt, men nu orkar jag inte sitta med koder längre så det får vara för ett tag.

Söndagen har varit helt okej, födelsedagsmiddag för Angelica med smörgåstårta och familjespel - mys! Vädret har inte varit på topp så jag har ägnat eftermiddagen till att sy in min balklänning/prinsessklänning som jag ska ha på festen. Nu är det äntligen klart och eftersom min symaskin inte vill som jag vill så har jag sytt in den för hand .. Nu fattas bara en tiara sen är allt klart.

Igår satt jag och nätshoppade lite på Nellys rea, blev tre klänningar, skor och långkofta. Får hoppas att det passar i alla fall :)

Nu ska jag krypa ner, jobba om 7 timmar.
Med Kärlek, Pian
Kökssoffor !

Något som jag alltid har älskat är just gamla kökssoffor - helst vita med inslag av pastellfärger i sittkudden. Så galet charmigt! Min farmor hade en sådan fast i sovrummet som jag kommer ihåg det och om man kunde bädda i den så att det blev som en säng.

Just nu så går vår lägenheten inte i den stilen (än) hihi! men har bilden av ett kök som jag ska ha på mitt lantställe ( fantasi ) .. Suck. Vill gärna ha 1 miljard kronor och ett lantställe så jag kan fylla det med underbara loppisfynd och fina saker!


Lite insperation så här iallafall en ganska tråkig lördagsnatt.
Favoriten är nog nr 2, formen på soffan och det lilla bordet framför! ♥
Och ett plus är att man brukar kunna lyfta på kudden och använda det som förvaring.
Med Kärlek, Pian


Btw.
vet att designen ser lite konstig ut,
håller på att dona ihop en lite roligare
som kommer snart!


Prins & Prinsessfest på g!

Födelsedag närmar sig tyvärr .. I år fyller jag 20+ och planerar att göra det resten av livet.
Blir iallafall prinsessfest som tema och rosa, gräddvitt och massa prinsar och sessor!
Kommer bli en grymt rolig kväll och fick tag på min klänning för ett tag sen, kanske inte riktigt den som jag ville ha men kände inte för att lägga 3.000 :- på en klänning ..

Jobbet går bra och livet rullar på.
Over and out.
Med Kärlek, Pian

Ledig och vattenläcka.

Pust och suck i massor! Fick en enorm vattenläcka igår i badrummet, ett rör till handfatet gick av så det sprutade galet varmt vatten överallt. Blev måttligt blöt och skållad. Den lediga dagen blev inte riktigt som planerat som ni kanske förstår och min byrå som var i badrummet blev helt vattenskadad och förstörd. Tack alla som hjälpte till, verkligen underbart tack!

Idag har dagen gått till att rörmokaren har varit här och lagat och donat. Sen städat och vi har inte ens kommit halvvägs. Suck igen. Och imorgon så är ledigheten över och plikten kallar!

Ikväll så blir det en runda till Rödeby för lite kattmatning och grillning med dem bästa, men hoppas på tidigt i säng eftersom sömnen var dålig och rörmokaren kom tidigt.

Händer inte så mycket mer i mitt liv just nu, jobbar, sover, fikar. Typ som vanligt.

Dagens positiva: Ska sätta in diskmaskin i köket!
Dagen negativa: Att allt är blött och att det ser ut som helvete hemma.

Med Kärlek, Pian

Kärlek vid första ögonkastet ♥Mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg detta underbara duschdraperiet!
Finns på H&M's hemsida för 89 kr!
Måste ha feeling ..