Att hålla på med desingnen och bli galen

Ursäkta mitt inlägg igår, tycker bara inte att helt random människor har rätt till att tycka och tänka om något i mitt liv som jag inte ens känner.

Och ett förtydligande: Detta är min blogg, här skriver jag vad jag vill och den är till för att jag ska kunna gå tillbaka och minnas. Inte för att ni ska snoka eller skriva dryga kommentarer. Ni får jättegärna kommentera - men då ska det vara något du kan stå för om vi stöter på varandra och det ska vara något du kan säga till mig i första person annars behöver du inte göra dig besväret.

Idag har jag suttit på inredningssidor och drömt mig bort, vill ha världens största lägenhet där jag kan rymma allt skit som jag vill samla på mig. Jag som verkligen är en samlare måste nu tänka på vad jag köper och om jag ens har användning för saken eftersom jag inte har så mycket plats. Hrmpf.

4 dagar kvar tills flytten nu, allt basic är köpt och på lördag ska jag och min mammi till älskade Ikea för att köpa madrasser till sängen så jag kan sova där på lördagkväll och sen småplock som gardinstänger,
blommor, lite ramar och ett köksbord. Sen är jag klar! Åh vad jag längtar, jag längtar tills jag är klar med allt och jag vaknar och inte behöver stressa med flyttkartonger eller dylikt utan kan ligga kvar i mitt fina lilla sovrum och bara må så där härligt bra.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Med Kärlek, Pian

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback