Att inte ha gjort skit idag men ändå på något sätt har haft fullt upp

Ja som rubriken säger, har träffat Malin och gjort seminarieuppgiften, varit och handlat med Karro, sen har jag suttit hemma i soffan hela dagen! Skönt men kanske lite onyttigt ;)

Har även köpt en så jävla vacker och fantastisk bricka, har letat efter en länge och har haft min funderingar på att bygga ihop en själv men idag när jag var inne på Enkla så hittade jag den! Hörde nästan änglarna sjunga så glad blev jag hihi! Den har jag faktiskt användning för hihi ;)  Två stora ljusstakar fick följa med också som kommer passa bra till mina rosa fina!

Har hållt på med min rosa design också så nu är jag någolunda klar. Om det blir konstigt på er webbläsare så tryck F5 så ska den uppdatera :)

Denna veckan blir det ganska mycket att göra, imorgon så blir det skolan sen ska jag och Maria gå på bio och dregla lite till Twilight. Sen blir det nog onsdagshäng på jobbet med en öl - längtar! På torsdag så blir det träff med basgruppen och börja skriva på arbetet vi ska göra sen vidare till pappa för att skruva ihop sekretären och på kvällen blir det jobb.

Och på fredag så är det dagen det, dagen med ett stort jävla D! Äntligen ska mitt flyttlass bäras upp fyra våningar utan hiss.. Suck. Och i helgen så kommer min älskade älskade älskade prinsessa Marina hem - så som jag har längtat efter dig! ♥

Kommer vara ganska slut på söndag men då ska jag fira andra advent med Maria och äta bakfyllemat med tända ljus och mysiga filtar i min nya soffa!

Med Kärlek, Pian 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback