Inte långt kvar nu!

Veckan har varit underbar, min finaste Marina har varit sambo med mig och det har blivit massa god mat, mys och tjejsnack fram till 6 varje morgon. Nu har hon åkt och jag saknar henne redan .. :'(

Ikväll så blir det jobb och imorgon ska jag med Hanna och ungarna till IKEA tidigt på morgonen - jag längtar efter min bustroll ♥

Inte många dagar kvar nu, fjärilar i magen och massa tankar, både positiva & negativa. Men allt löser sig nog tillslut.
Idag fick jag iallafall hem mina fina lampor som jag har beställt, supernöjd!

Massa Kärlek, Pian


Rosa sovrumsdrömmar

Kan fortfarande inte somna, har suttit lite på ellos hemsida och klickat hem massa fina saker till lägenheten och sovrumet för knappt inga pengar alls.
Blev två vita sänglampor, 3 dubbelset med påslakan i fina färger , 4 gardinlängder, två kuddfodral och fina rosa linneservetter som snart ska användas! Moddagsbjudning inplanerad! Iallafall så hade Ellos erbjudande, 50% på den dyraste varan plus att man får ett vitt dubbelöverkast. Är galet nöjd med en faktura på 800 :- WIE!

Helgen har varit bra, personalfest igår så idag har vi nog alla varit lite slitna. Jag sträckte en muskel och kan knappt gå men det var lätt värt det! Dagen började med att plocka in uteserveringen och sen varmbadhusen och slutade med en full & dansande pian uppe i Dj-båset. Tack fina kollegor ! ♥

Med Kärlek, Pian
Ja ni .

Klockan är mycket och trött, nej det är jag verkligen inte. Har vänt och vridit på dygnet fram och tillbaka. Suck.

Dagen har varit bra, nej den har varit fantastisk. Jag och Pappi har varit på Ikea där jag hittade min säng på fyndhörnan för halva priset! Började nästan lipa som den tönt jag är :) Kom hem med sängen + massa fina saker ♥ och sen blev det iväg till bästaste Johan med Maria för att bli bjuden på trerättersmiddag. Sjukt gott och trevligt sällskap!

Livet går vidare och vissa dagar är bättre än andra. Detta har varit en bra dag.
Imorgon ska jag köpa en matta till vardagsrummet och faktiskt, här kommer det, (trumvirvel) ...... plugga.

Ser fram emot dessa veckorna som kommer, kanske så lossnar huvudvärken lite och tankarna blir lite klarare.
 
Har inte så mycket att skriva så det blir en bild på mina favoriter i livet.. Finns nog ingen som förstår mig bättre än dig finaste HannaPannaVattenkanna.

Med Kärlek, PianÄlskar er alltid.


.

Ja det är fortfarande en del som kikar in och kanske undrar om jag har skrivit något.
Har inte så mycket jag vill dela med mig just nu, livet har förändrats lite. Kanske till det bättre, kanske till det sämre. Det är sånt jag märker.

En sak är säker iallafall, jag har dem finaste vännerna som alltid ställer upp till 130%. Älskar er!

Läget är lugnt!

Bara så ni vet ;)