Att inte kunna andas

Min mamma är det bästa i min värld, hon lyfter upp mig gång på gång och hon är min idol, stålkvinna, min största förebild.
Är tacksam varje dag att just hon blev min mamma, utan henne hade jag inte stått där jag är idag.
Jag älskar dig!

Med Kärlek till min mamma, Pian

Att älska

Att älska att sin bästa vän är hemma om bara för några ögonblick men fy i helvete vilka fantastiska ögonblick.

Att älska musik

Hur kan man inte bli glad av denna låten?! Spelas just nu på högsta volym för att överrösta mig när jag sjunger (?) med. Dansar runt i bara underkläderna och sminkar mig och är så där löjligt glad! Åh vad jag älskar musik!

Ska ut en runda på stadens gator för att leta present till en barndomsvän som har partykalas (hans ord) idag.
Kommer förhoppningsvis att bli en galet rolig kväll!

Hey i heard you where a wild one - uuuuuuuuuuhhhhhhhh!
Med Kärlek, PianAtt redan sakna sin mobil

Jag är inte van att min mobil fungerar som den ska med hel skärm, inte konstiga ljud eller ljus och att jag kan stänga av ljudet?! Härligt härligt men jag saknar redan min gamla fina mobil som var utsmyckad med rosa pärlor och nasse som satt i ett hörn .. Men tack fina storebror för hjälpen ♥

Idag har vi återigen pluggat, imorgon ska vi finslipa på alla tusen (?) referenser och sen skicka in! Längtar!
Och jag och Karrobus har varit och handlat och skrikit åt idioter som inte borde ha körkort haha!

Nu efter att ha sovit dåligt i många nätter ska jag krypa till korgs och nana gott förhoppningsvis.
Med Kärlek, Pian

Att vara sjuk med att ha mycket att göra

Hej alla fina!
Har varit sjuk (jag som aldrig blir sjuk..) i några dagar, feber, huvudvärk och vända på dygnet har stått högst på schemat. Även pluggat dagligen med min basgrupp på bibblan för på fredag ska B-uppsatsen vara klar och inskickad.

Vi skriver om lagliga nätdroger och samverkan mellan olika myndigheter gällande preventivt arbete mot ungdomar och missbruk, ganska intressant men snart orkar jag inte sitta med näsan i böcker och läsa om olika teorier och forskningsmetoder - suck!

Idag myste jag till det med en fika med finaste vänner men blev ganska snabbt kallsvettig och back to sickmode så det var direkt hem till sängen för några timmars sömn. Ikväll så har jag kikat runt som vanligt på inredningssidor och längtat till hus eller ja iallafall större lägenhet med mer möjligheter än min lilla på 53 kvm. Har även kikat på lite mobilprylar och skal för imorgon så blir det en ny telefon eftersom min går sönder typ nyss! Kan inte längre skriva sms utan måste vända horisontellt på telefonen för att kunna trycka på alla bokstäver och efter att troget varit min bästa vän i snart två år så måste jag tyvärr säga adjö och begrava den i min minneslåda :'( Kärlek på hög nivå!

Bästaste Karro kom med mat hemlevererat till dörren nyss också, lyx! Älskar dig prinsessan.

Nu ska jag läsa min nya skvallertidning, platta håret och vara så där tjejig som jag hatar.
Med Kärlek, Pian 


Blickar med klarare ögon på nya äventyr..


Att ha en underbar dag med världens bästa mammi ♥

Jag säger bara IKEA.


Att vara trött, så trött

Hej alla fina!
Idag som rubriken lyder så är jag trött, tröttare än på länge. Igår så var det en ovanligt stökig kväll på jobbet så jag haltade hem och kunde inte riktigt somna efter alla äventyr. Fina arbetskamrater har man ialla fall så det är ju positivt.
Dock så är det bara lördag så blir jobb ikväll också.

Började dagen med fika och kaffe (!) med bästa R och nu sitter jag och slökikar på Harry Potter och är allmänt arg på mänskligheten. Värdet är så där lagom kallt så man får sitta inne och häcka. Ska göra mig en stoooor latte och sen slänga mig på soffan några timmar.

Imorgon så blir det påskmiddag hos mormor med min knasiga familj, ska bli mysigt och veckan som kommer blir uppsatsskrivande dagarna långa!

Hoppas ni har en fantastiskt mysig påsk, imorgon får jag påskägg - hoppas på ett paket cigg och en chokladhare. Ironi.
Med Kärlek, Pian

Att ha en söndag i sin ensamhet

Söndag, söndag härliga söndag.
Idag är det pluggdag heeela dagen, har dock pratat i telefon med fina och satt ut mina balkongmöbler i regnet hmpf.

Igår så var jag hemma hos min mor med familj och myste med mat, efterrätt och film i soffan, familjemys händer allt för sällan! Blev jobb på kvällen som avslutades med en öl och massa skratt, tog dock sönder min skärm, igen! Men wave and smile baby ;)

Med Kärlek, Pian