Att fika med sin ängel och att fixa i badrummet

Mysig dag, fikade länge med min fina JessieÄngel där det blev mat, kaffe och massa prat om pension, hemliga fruar och framtidsplaner. Varje ögonblick med dig är så mycket värt, utan dig så vet jag inte vem jag är. Tack för att du drar ner mig på jorden och samtidigt lyfter upp mig till skyarna. Jag älskar dig.

Blev även en runda på stan för att leta tyg till min "uppfinning" ;)
Min toalett är halvkaklad och en del av kaklet var spruckete pga. borrhål och annat så jag köpta massa svarta kakeldekor och gömde sprickorna bakom. Det blev inte ett nyrenoverad badrum men nu slipper jag iallafall störa mig enormt mycket varje gång jag duschar! Sen så har jag ett galet fult och helt tragiskt placerat element som sitter ovanför toaletten och som bara är i vägen och det genererar ingen större värme heller så nu gjorde jag sak av tanken och köpte ett stort tygstycke och duschdraperi-ringar och hakade fast tyget i vattenrören som går uppe i taket. Viken förbättring och förändring, nu slipper jag se det fula elementet varje gång jag ska sminka mig, nu kikar jag på ett fint tyg med röda och gråa blommor på istället. 

Städat mitt lilla hem och pluggat också, imorgon så blir det massa mer plugg och städa min gardrob. Suck. Finns nog fan inget tråkigare än att vika kläder..  

Nu ska jag somna gått och drömma fina drömmar.
Glad alla hjärtans dag föressten, årets mest löjliga och överskattade dag förutom julafton.

Med Kärlek, Pian

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback