Att inte kunna sluta kolla inredning

Ja morgonen är tydligen här igen, grannens väckarklocka som ringer vanligt varje vardagsmorgon 07.00 och som alltid får mig att tänka : Oj, kanske dags att gå och lägga sig snart?

Sömnen är bortflugen som vanligt, har suttit och chattat med Minna hela natten men hon lämmnade mig för några timmar sen.. Själv har jag har suttit och surfat längre och längre in på franska och brittiska inrednigssidor och bloggar  med lantstil, New England och massa shabby chic. Drömmer mig bort i flera timmar och ibland så slutar jag  andas i några sekunder för att jag ser någonting så oerhört vackert.

Jag vill ha ett hus på landet med mina hundar, och bara vitt och vackert överallt. Inget mörkt, inget svart, inget tråkigt som tynger ner ens vardag. Allt ska bara vara ljust och ljuvligt. Gärna med inslag som får ens vardag att hoppa till lite, så där ni vet som när ett barn man älskar skrattar. Ungefär så kan jag nog beskriva känslan när man hittar den perfekta blomman, när ens bästa vän köper den mest fantastiska godisskålen till en i inflyttningspresent och det går inte en dag då jag inte älskar den mer, eller att man hittar dem allra finaste kopparna på loppis för 2 kr st. Ren jävla lycka.

Idag ska jag ringa till min pappi och se om han inte kan hjälpa mig att sätta upp mitt nya badrumsskåp jag har köpt, beställde det på internet och oj vad arg jag blev när jag insåg att det vägde 17 kilo och jag bor på 4:e våningen utan hiss.. Har nog aldrig tänkt så mycket svordomar som just då ..!

Fast först kanske jag ska somna några timmar?

Med Kärlek, Pian
Har ramat in mina tidskrifter som jag och Micke fyndade på loppis för 40 :- 
Jag älskar dem! Tidningarna är löjligt stora om man jämför med våra tidningar idag
och varje sida är maximalt belastad med bilder och meningar om hur man blir den bästa hemmafrun
och hur man bakar dem finaste mandelkubben. Nu har dem legat på mitt soffbord men rädsla av att förstöra dem så
ramade jag in dem istället.
Dem är från 1934 och kostade då 30 öre - k ä r l e k


Kommentarer
Madde

Sv: Tack detsamma snälla du! :) Kul att du tyckte om min blogg :) Jättefina bilder ni ramat in, älskar gamla bilder i den där stilen.

2012-02-29 16:53:24
URL: http://cochise.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback