Att lyssna på musik och frysa om fötterna

Ser fram emot en galen ledig helg med födelsedagsfest, utgång på fredag och stockholmskryssning på söndag med dem bästa!

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig


Att minnas helt enkelt

Sitter och kollar igenom alla mina bilder på min telefon, har blivit en hel del sen jag köpte den. Minns sommaren med uteserveringar, alla dessa blommiga klänningar, ringar och sandaler. Jobbet med mina gamla. Åka ut med båt och grilla. Leka med sin bästa vän barfota i hässlegården med en dreglig boll. Grilla med familjen - saknar er så. Dricka goda drinkar och äta vitlöksbröd med tomater. Födelsedagen, brors 25år-dag, jobbet, alla prinsessorna och prinsarna, fixa på ballkongen med Micke och Coffe. Röka på ballkongen och titta på folket på gatan. Ha ballkong fest med frukt och vin på en alldeles för liten ballkong, umgås med sin mamma, och umgås med sina bästa vänner, picknick, promenader, vara vaken hela dygn. Allt.

Ska göra wok med glasnudlar och soya och hetsäta mig emot sommaren. Kaffe låter gott också..
Med Kärlek, Pian

Att vilja ,

att vilja är inte desamma som att göra. Att göra är inte desamma som att vilja. Att vilja så mycket men att göra så lite. Att göra så mycket men att vilja så lite.


Att hosta, nysa, snyta sig och ha ont i halsen.

Sjuk. Så in i helvetes sjuk. Jag som aldrig blir sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Sjuk. Sjuk. Sjuk i huvudet ibland.

Dagen har varit lugn, går runt i mina pyjamasbyxor med nallar på och nynnar sakta för mig själv, sovit nästan hela dagen och pluggat nu på kvällen. Jävla politiktenta.

Idag är det en jävla skit dag.

Att plugga politik och att springa undan regnet

Dagen har varit bra, umgåtts med min fina Karro och varit och handlat. Köpte mig ett par rosa klackskor med pärlor på så nu inväntar jag sommaren och klänningsväder och ofantligt många kaffe på uteserveringar ♥

Har även träffat min mammi idag också, hon kom med massa saker från när hon håller på att rensar i sitt hus så en fin sockerskål och mina dopljusstakar. Som jag tydligen endast får använda på min födelsedag ..

Kvällen har bestått av prat med Hanna och plugg, skönt att höra hennes röst och att allt är bra. Dock inte lika roligt med plugg, håller på med en släptenta som ska göras om en vecka, socialpolitik och demokrati och EU:s politiska system. Jag hatar politik! Det är inte mycket jag hatar här i världen men politik står högt upp på listan.

Imorgon ska jag ta på mig klänning och sätta upp mitt irriterande långa hår för min mormor fyller 79 år så det blir kalas i Nättraby med släkten. Och att sätta upp håret är ett måste annars så blir mormor arg .. Haha!

Med Kärlek, Pian
Att skriva en dagens-lista

Klockan: 01.16
Humör: Övertrött
Gillar: Att disken är klar
Gillar inte: Att Marina och Johan har åkt hem
Innan: Var jag i skolan
Nu: Sitter jag framför datorn och kollar på klänningar och inredning
Senare: Ska jag plocka undan liet och funderar på att byta gardiner

Smycken: Öronhängen och ring
Kläder: Onepiece
Frisyr: Tofs

Återseende: Inga - tack gode gud för det!
Irritation: Ingen kommentar
Saknad: Hanna, Mange, Hugo
Finaste: Karros samtal som fick mig att må bättre, älskar dig!
Undran: Ingen kommentar
Vill ha: En miljon, färdig examination, jobb, hus, hund, familj, bil, ponny, godis, morötter.
Borde: Egentligen sova tror jag
Köp: Kaffe och cigaretter
Låt: Just Breath av Anna Nalick


Att plugga och att sakna sina vänner

Dem senaste dagarna har varit fantastiska! Minna och Johan var hemma för att vi skulle överrask-fira Micke på hans födelsedag och oj vad glad han blev! Han var inte den enda, att få sitta på waynes med sin bästa vän och att ha pyjamasparty tills halv 5 på morgonen. Jag saknar er så jag knappt kan andas, det som är jobbigast med att ni kommer är när ni går. Idag har jag känt mig som världens ensamaste människa..

Har pluggat inför morgondagen då vår grupp ska muntligen framföra vårt arbete om LSS för Kalmars socialnämnd - nervös!

Nu ska jag dra täcket över huvudet och somna!
Med Kärlek, Pian


Att hitta två tekannor på loppis och att måla

Har inte varit  en bra dag idag, jobbigt att gå upp. Men upp gick jag ändå och träffade Karro ♥ och gick på loppis där glädjen höjdes litegrann.

Hittade två fina tekannor till min samling och en gammal resväska som jag började måla ikväll, får se om resultatet blir som jag vill!

Kvällen spenderades bland alla mina tända ljus och penslen i högst hugg, har fyndat en vikvägg på blocket som jag målar om just nu, svårt att få det fint i hörnor dock..

I natt har jag svårt för att sova, skolan börjar imorgon. Termin 4 - here i come!
Med Kärlek, Pian