Att drunkna i dina ögon

Ville mest bara skriva det.
Sovgott och tack för en av de mest fantastiska dagarna på riktigt länge.
Med Kärlek, Pian

Att minnas det gamla

Har suttit och läst igenom gamla anteckningar, blogginlägg, kikat på bilder och minns mitt gamla liv.
Galenskap fram och tillbaka, studenten, 18-årsdagen, skidresorna, all alkohol, alla skratt jag har delat med dem jag har älskat, varje dag jag har vaknat med M, hur han fick mig att inse att alla hjärtans dag kanske inte är världens sämsta dag, hässlegården, älskade älskade coffee -  saknar dig, min familj och alla virrpannor och hundar, mormor och älskade morfar - saknar dig. Sena nätter där man sitter på busstorget och kedjeröker, sleepover i Toves stuga, förlovningen med V, förhållandet och vänskapen som vi hade, alla jobbiga tankar, alla bilder man förknippar med ångest och självförakt men även de bilderna då man var så lycklig som man kunde dansa runt jorden.

Jag har gjort många dumma val i livet, många som jag ångrar och önskar att jag kunde göra om men samtidigt smarta val, föränring och utan min uppväxt och mitt liv hade jag inte varit den jag är i dag.


.

I hear a choir of angels on a dead end street
The faces of children make me believe that someday
Some day soon the dark will subside


Att ha en fin lillan som gick på bal
Att inte kunna somna

Ja att inte kunna somna som vanligt.
Måste verkligen somna snart för om 4 timmar och 14 minuter så ringer det i min telefon för väckning för då jävlar ska det bli personalfest för fulla muggar! ( Med alkohol..!)

Med Kärlek, PianPigg tjejja försöker bli trött!